Stavba povolena

Převzali jsme dne 9. 3. 2021 dokument s tučně vytištěným STAVBA POVOLENA. Skvělý pocit, lepší než vyzvednutí prvního občanského průkazu před lety 😊. Komunikace s úřady a všemi zúčastněnými byla velice konstruktivní, naštěstí se nám žádné vyjádření nezdrželo více něž pár týdnů a naše projektantka tlačila vše neskutečně kupředu.

Z našich plánů se podařilo nakonec do projektu dostat téměř vše (kromě kanalizace, která bude řešena splaškovou jímkou). Pozemek pod klubovnou zvětšíme v maximální možné míře vybagrováním svahu a vejde se tak na něj hlavní stavba patrového srubu o půdorysných rozměrech 7x7m. V přízemí bude hlavní část prostoru 40 m2 sloužit k pravidelné činnosti. Zbylé místo vyplní sociální zařízení, zádveří, malý sklad a kuchyňka. V patře pak bude dostatek prostoru k přespání na víkendových, oddílových akcích. Součástí stavby je také hlavní sklad 20 m2, který poslouží k uložení veškerého materiálu a táborového vybavení.

Demolici klubovny a založení stavby nám vzhledem k náročnosti zajistí vybraná stavební společnost. Zároveň se snažíme od ukončení sbírky na darujme.cz sehnat dodavatele vhodné kulatiny pro stavbu srubu. Požadavky na kvalitu a zejména délky 9-11m jsou dost specifické, ale věříme, že se nám bude nadále dařit postupovat stále VPŘED!

Závěrem nám nezbývá než upřímně velice poděkovat všem, kteří nám v průběhu času pomáháte! Bez Vás by nebyl projekt ani STAVBA POVOLENA. V našich silách je mnohé, ale bez Vaší podpory by stavba nové klubovny možná zcela jistě nebyla.